A TOTS ELS  VOLUNTARIS!

Per endavant l’agraïment en nom de tots els que formem part de la Fundació el Maresme.
Les DISSANTES han estat un èxit rotund !!!!

Entre tots hem organitzat una festa digna de ser emmarcada en el programa de la Festa Major de Mataró.

La participació, tant a les Dissantes familiar, a la Flashmob,  com al Dissantes concert, ha sigut multitudinària, milers de persones en un acte realment integrador que cada any serà més difícil de superar.

Sense vosaltres, ELS VOLUNTARIS , impossible de fer el que hem fet, impossible!

 

CRÒNICA DE LES DISSANTES 2014

 

Les DISSANTES de la Fundació i el Maresme tornen a ser un èxit. Una flashmob multitudinària i un concert carregat d’energia i qualitat musical tornen a emocionar i fer vibrar la ciutat de Mataró.

Aquest dissabte 26 de Juliol s’ha celebrat la segona edició de les DISSANTES a l’espai firal del Nou Parc Central de Mataró dins el marc de Les Santes, la festa major de la capital del Maresme.

Flashmob_9

Dissabte a les 11h del matí, les DISSANTES, orFlashmob_15ganitzades per la  Fundació el Maresme i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, han arrencat amb un seguit de jocs per anar escalfant motors a nens i famílies. A partir de les 12h del migdia, es posava en marxa un dels moments més esperats de la jornada, la flashmob.  Després  d’un parell d’assaigs, ha arribat el moment culminat i una gran marea groga ha inundat la gran esplanada de l’espai firal del Nou Parc Central: 10.000 persones  ballant sota una mateixa coreografia  el tema “Jo sóc com tu” que el grup La Pegatina ha elaborat de forma desinteressada per aquesta diada.

Les  DISSANTES FAMILIARS, la primera part d’aquesta jornada festiva, han finalitzat amb un vermut solidari i una rifa amb material esportiu donat per esportistes i clubs famosos a la Fundació el Maresme. Un gran colofó per un matí inoblidable.

Dissabte a partir de les 22h de la tarda les barres de les DISSANTES CONCERT  es posaven en marxa. Entrepans, begudes i les primeres notes musicals servien per  donar la benvinguda a tothom que tenia ganes de gaudir d’una gran nit de concert. I així ha estat, la nit ha començat amb LA BANDA DIRUJI, un grup de joves maresmencs amb ganes de fer ballar i gaudir el públic. STROMBERS ha escalfat i animat la platea amb la seva barreja d’estils, per què TXARANGO fes arribar el clímax a les 21.000 persones aplegades al Parc Nou en aquesta nit màgica de Dissantes. Per problemes tècnics, DJ REDO no ha pogut tancar la nit tal com estava previst. En el seu lloc, DJ ALEX ha estat qui a altes hores de la matinada ha continuat animat l’ambient per a tots aquells que encara tenien ganes de festa. Aprofitem per donar-li les gràcies efusivament!!
Amb només dos anys, LES DISSANTES s’han consolidat com una de les grans jornades festives dins de LES SANTES de Mataró, amb el valor afegit de la solidaritat i la integració social per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual.

Mataró, 27 de Juliol del 2014.

 

 

GALERIA IMATGES DISSANTES 2014

Ja tenim els números guanyadors de la rifa solidaria d’ensanti… sort!!!

NÚMEROS GUANYADORS

 

 

SPONSORS I COL·LABORADORS

Comparteix !!!

logo