CONEIX I PASSA UNA ESTONA AMB ELS GRUPS MUSICALS DE LES DISSANTES!!

promoció concurs al web d'en santiEi, dissanteros! Aquest any, la polsera solidària té premi! Hem posat en marxa un sorteig a Instagram que ofereix la possibilitat de conèixer i passar una estona amb els artistes de la nit de concerts d’aquestes Dissantes!! La persona guanyadora del sorteig també rebrà, de la mà de Txarango, Suu i Germà Negre, un lot de productes oficials personalitzats. T’ho perdràs?

Vols saber què has de fer? Llegeix a sota:

  1. Fes-te seguidor del nostre perfil d’Instagram: @josocomtu
  2. Fotografia’t o fes-te un vídeo amb la polsera de les Dissantes 2018
  3. Comparteix-ho a Instagram amb el hastag #polseradissantes2018
  4. Màxim una foto/vídeo per persona
  5. Recorda deixar obert el teu perfil d’Instagram perquè puguem veure les teves publicacions!
  6. Tens fins a les 01:45h de la matinada del dia 22 per participar!

MOLTA SORT!

Bases del sorteig:

El sorteig es farà entre totes les publicacions realitzades entre el dimecres 11 de juliol a les 9:45h fins a les 01:45h de la matinada del 22 de juliol. La persona guanyadora serà escollida aleatòriament i es farà pública al nostre perfil d’Instagram @josoccomtu a les 02:15h de la matinada de les Dissantes. Just després, l’afortunat/da rebrà un missatge privat a través d’Instagram amb l’hora i punt de trobada per anar al backtage de les Dissantes a recollir el lot de la mà dels artistes. Estigueu ben atents, dissanteros!!!

On comprar les polseres solidàries
De dilluns a divendres, de 8h a 18h, a les oficines de la Fundació el Maresme (Plaça dels Bous 3-5 de Mataró), o el mateix dia 21 de juliol, dia de les Dissantes, a partir de les 17:30 de la tarda i durant tota la nit a la Platja del Varador.

logo