EN MARXA PER LA PARÀLISI CEREBRAL AMB #JOSÓCCOMTU

Un any més, des del Projecte Santi hem participat a la Cursa SolidàriaEn marxa per la paràlisi cerebral organitzada per la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) I Ipsen Pharma, una iniciativa que enguany ha arribat a la seva sisena edició.

Per una banda, el passat 22 de setembre vam dinamitzar la gravació de la flashmob 2016, que de nou prenia la cançó “Jo sóc com tu 2016” d’Els Catarres com a protagonista, on el grup de ballarins i coreògrafs van ensenyar i ballar la coreografia amb les altres entitats participants.

Per l’altra, el dissabte 2 d’octubre vam retrobar-nos a la Cursa Solidària on hi van participar tant usuaris i famílies com professionals de la Fundació el Maresme. En concret, el director gerent Albert Vidal va ser convidat per fer entrega de premis i, alhora, el grup de ballarins del moviment Jo sóc com tu, també van actuar a mode de cloenda de l’acte.

Realment és una iniciativa de la qual estem molt contents i orgullosos de participar-hi, tant per poder aportar el nostre petit gra de sorra en aquest esdeveniment de la Federació com per ampliar fronteres del Projecte Santi! Moltes gràcies per comptar amb nosaltres, FEPCCAT i fins la propera!

Veure galeria imatges FEPCCAT

 

logo