CAP A LA QUARTA EDICIÓ DE LES DISSANTES!

El 23 de juliol se celebrarà la gran festa per la discapacitat de la Fundació el Maresme amb Catarres de cap de cartell

El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, i el director gerent de la Fundació El Maresme, Albert Vidal han presentat la programació de les Dissantes 2016, que arriba enguany a la seva quarta edició. Els Catarres és el principal nom d’un cartell que amplia la proposta musical amb 6 grups de música.

La festa començarà a les 17h amb activitats i jocs infantils tot esperant un dels grans moments, la Flashmob Dissantes, que començarà a les 20.30h. Els participants podran ballar la coreografia de la nova versió de la cançó “Jo sóc com tu”, que s’ha fet especialment per a la ocasió, amb música dels Catarres. Els mateixos autors la interpretaran en directe. Properament podreu veure el vídeo tutorial per aprendre a ballar-la!

A les 21h hi haurà un acte nou, un sopar amb en Santi acompanyada de la música dels Ohio Band. A les 22h tocarà el cantautor Ferran Exceso, per donar pas al també cantautor Cesc Freixas. A 2/4 de 12 de la nit serà el moment de seguir animant la festa amb la rauxa del grup mataroní Ignorantes, per donar pas a un dels grans moments de la nit (1 de la matinada) amb Els Catarres. El grup farà aturada a Mataró dins la gira “Supernova” per presentar el seu tercer i darrer treball d’estudi, “Big Bang”. El darrer conjunt musical a actuar serà Buhos, que havia de tocar a la darrera edició però la pluja no ho va permetre. La seva proposta festiva d’ska-rock-tropical, com defineixen ells la seva música, farà ballar als assistents al Nou Parc Central, abans de tancar la nit amb la selecció musical de Dj Send0.

Com cada any, les activitats seran gratuïtes i els diners que es recullin a les barres i a través dels elements de marxandatge seran destinats a la sostenibilitat de l’acte i a projectes per la millora de la qualitat de  vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

logo