2013

PROGRAMA

20 de Juliol de 2013

DISSANTES FAMILIARS

DISSANTES CONCERT

programa-dissantes2013

 

ACTIVITATS, JOCS INFANTILS I FAMILIARS

Espai on es podrà gaudir de diferents tallers i activitats enfocats als més petits. També hi haurà els “Espais de la diferència”, on els més petits podran experimentar en primera persona i posar-se a la pell d’una persona amb alguna discapacitat: visual (experimentaran amb el tacte), auditiva (aprendre a lletrejar el seu nom amb llenguatge de signes) i motòrica (aprendre a anar en cadira de rodes dins d’un laberint inflable i una prova d’eslàlom).

De 18 a 19.15 h

ESPECTACLE INFANTIL “ELS MBSUTINS!

19.15 h

PRESENTACIÓ DEL GUANYADOR DEL CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE

Diferents escoles de Mataró participen en el concurs de punts de llibre on el protagonista és en Santi. El guanyador serà el punt de llibre que es vendrà per Sant Jordi de 2014, a la parada de la Fundació El Maresme, i alhora, l’escola rebrà un lot de productes d’en Santi. Tots els punts de llibre presentats al concurs estaran exposats.

20 h

FLASHMOB DE LES DISSANTES

Cançó “Jo sóc com tu” (D’Callaos)

A la parada de productes d’en Santi que hi haurà es podrà comprar la samarreta per a la flashmob.

20.30 h

RIFA SOLIDÀRIA

Grans figures de l’esport han col·laborat en aquesta rifa solidària: la samarreta signada pels jugadors del primer equip del Barça de futbol; samarreta signada per Ricky Rubio del seu equip actual de l’NBA; la samarreta i pilota signades pels jugadors de bàsquet de La Penya; la samarreta i pilota signada pel Barça Regal… són només alguns dels esportistes que han volgut col·laborar en aquesta rifa. Aquest dia, i anticipadament en les oficines de la mateixa Fundació El Maresme (plaça dels Bous, 3-5), es podran comprar les butlletes d’aquesta rifa solidària.

PROGRAMA DELS CONCERTS AL PARC CENTRAL

  • 22.30 h: Momen
  • 00.00 h: D’Callaos
  • 01.30 h: Bongo Botrako
  • 03.00 h: Sessió DJ’s.

CANÇÓ “JO SÓC COM TU 2013”

La primera edició de la cançó “Jo sóc com tu 2013” ha estat creada pel grup de música D’Callaos.

Ja la podeu escoltar, descarregar i aprendre a ballar amb el vídeo tutorial de la coreografia per la Flashmob de les Dissantes 2013!

CANÇÓ

 

 

 

 

 

 

COREOGRAFIA FLASHMOB “JO SÓC COM TU 2014”

Aprèn a ballar la coreografia de la cançó “Jo sóc com tu” interpretada per D’Callaos!

COREOGRAFIA

FLASHMOB

IMATGES DISSANTES 2013

 

 

Comparteix !!!

 

 

logo